НЕС ООД в сътрудничество с КИИП

През изминалия месец фирма НЕС – НОВИ ЕНЕРГИЙНИ СИСТЕМИ проведе поредица от специализирани продуктови презентации пред инженери и проектанти от КИИП /Камара на инженерите в инвестиционното проектиране/.

Събитията се проведоха в градовете: Шумен, Варна, Русе, Плевен, Бургас и Пловдив.

Националната програма на НЕС има за цел повишаване на квалификацията на проектантите от КИИП, както и внедряването на продукти с марки SUNSYSTEM и BURNiT в техните проекти, използващи възобновяеми и неизчерпаеми енергийни източници, щадящи околната среда.

На проведените срещи, особен интерес предизвика PV направлението на фирма НЕС – SUNSYSTEM Photovoltaics, занимаващо се с проектиране, доставка и изграждане на фотоволтаични паркове от 2011 година.

Направлението предлага пълна гама оборудване за изграждане и мониторинг на ФеЦ. Основно предимство е поддържането на склад на монокристални модули с марки SUNSYSTEM, AMERISOLAR и BEYONDSUN в диапазон на мощности от 325W до 600W.

При инверторите, фирма НЕС е официален дистрибутор за България на една от най-реномираните и популярни европейски производители – австрийската фирма Fronius. Лекторите запознаха аудиторията с едни от най-добрите решения за малки, средни и мега паркове, предлагани от марката Fronius.

Представени бяха и най-новите иновации при термалните, отоплителните и индустриалните съоръжения с марки SUNSYSTEM и BURNiT.

Лектори на събитията бяха Мениджър ключови клиенти на НЕС за България – Младен Младенов и Мениджър отдел Внедряване и Развитие – инж. Венцислав Узунов.

Фирма НЕС ще продължи да си сътрудничи с колективи на КИИП от цялата страна и да подкрепя развитието на проектантското дело в България.